Norma Sedoc Gediplomeerd Pedicure

Gediplomeerd pedicure en voetreflextherapeute

Hallo, wat leuk dat u mijn website bekijkt. Welkom!

Mijn naam is Norma. Gediplomeerd pedicure en voetreflextherapeute. Ik ben mijn carrière in de zorg begonnen. Na de geboorte van mijn dochter vond ik dit moeilijk te combineren en ben als management assistent bij een beleggingsmaatschappij gaan werken.

Na jaren met veel plezier hier werkzaam te zijn begon het toch te kriebelen om weer iets binnen de zorg te gaan doen. Voeten hebben het zwaar en hebben altijd mijn aandacht en interesse gehad. Vandaar mijn keus om de opleiding tot pedicure te gaan volgen en heb dit met goed resultaat afgesloten. Mijn interesse in voeten werd groter en heb ook de opleiding tot voetreflextherapeute met goed gevolgd afgerond. Nu combineer ik mijn huidige baan met het uitoefenen van het pedicurevak en het geven van voetreflexmassages.

Uw voeten zijn bij mij in zeer goede handen! Met veel zorg, aandacht, tijd en affiniteit behandel ik uw voeten.

Mijn salon is aan huis gevestigd in Rotterdam in het Lloydkwartier. Hier werk ik met professionele apparatuur en voldoe ik aan de hygiëne eisen. De pedicure behandeling is volgens de “nattechniek”. Dit maakt dat ik u een aangenaam koele, frisse en hygiënische behandeling kan geven.

Ik verwelkom u graag met een kopje koffie of thee. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel en genieten van wat tijd voor uzelf. Geloof me uw voeten zullen u dankbaar zijn!

Uw voeten, mijn zorg!